BEAUTIFY

Over mij

Over mij

Stap binnen in mijn wereld van schoonheid en verwennerij! Ik ben Razieh Musawi, een enthousiaste professional op het gebied van schoonheidsbehandelingen. Mijn levenslange passie voor make-up en verzorging heeft me geïnspireerd om anderen te helpen hun natuurlijke schoonheid te omarmen en zich zelfverzekerd te voelen.

Van jongs af aan heb ik mijn familie en vrienden betoverd met mijn talent om hun schoonheid te accentueren. Het is altijd een genot geweest om hen te helpen stralen tijdens speciale gelegenheden en hen een extra dosis zelfvertrouwen te geven. Deze betoverende ervaringen hebben mijn roeping in de schoonheidsindustrie bevestigd en hebben me geleid naar waar ik vandaag de dag sta.

Met een breed scala aan vaardigheden en kennis heb ik me gespecialiseerd in verschillende schoonheidsbehandelingen die gericht zijn op het verbeteren van jouw natuurlijke uitstraling. Of je nu droomt van perfect gevormde wenkbrauwen, verleidelijke wimpers of een stralende huid, ik heb de expertise om jouw schoonheidsdoelen te realiseren. 

Mijn doel is om jou een unieke en ontspannende ervaring te bieden, waarbij je je op je gemak voelt en kunt genieten van een moment van pure verwennerij. Door te luisteren naar jouw wensen en behoeften, werk ik nauw met je samen om een gepersonaliseerde behandeling te creëren die jouw natuurlijke schoonheid naar voren brengt. Ik nodig je uit om jezelf onder te dompelen in een wereld van luxe en schoonheid. Samen zullen we werken aan het onthullen van jouw innerlijke stralende schoonheid en het vergroten van je zelfvertrouwen. Ik kijk ernaar uit om jou te verwelkomen en je te helpen de beste versie van jezelf te zijn.
Eyebrow and lip tattooing room, cosmetologist and permanent make-up master.
Make up products collection

GGD vergunning

Razieh Beauty beschikt over de GGD vergunning voor permanente make-up behandelingen. Op onderstaande link kunnen jullie praktijken met een gecertificeerde GGD vergunning vinden. http://www.veiligtatoeerenenpiercen.nl/
Scroll to Top